Linkbuildingtekster

Linkbuildingtekster er en vigtig del af dit SEO-arbejdeSlip for at skrive dine linkbuildingtekster selv

For den ikke-indviede er mit tilbud om linkbuildingtekster lige så interessant som at læse skatteloven bagfra. Er du ikke smittet med søgemaskineoptimerings-bacillen, får du helt sikkert meget mere ud af at læse om mine andre tekstydelser.

Tilbuddet om velskrevne, danske tekster til linkbuilding er til gengæld meget mere interessant for dig, der har fokus på SEO og arbejder for et bureau, en webshop eller et firma website.

Hvor mange linkbuildingtekster skal du bruge?

Som standard er mine linkbuildingtekster på ca. 350 ord og koster 

pr. stk. 225 kr. + moms

Spar 20 procent på linkbuildingtekster

Ved samlet bestilling af mindst 30 linkbuildingtekster på ca. 350 ord er prisen

pr. tekst 180 kr. + moms

Du sparer dermed 20 procent og får leveret en effektiv omgang guf til din linkbuilding.

Bruger du linkbuildingtekster af en anden længde, eller har andre særlige krav, er du velkommen til at få et individuelt tilbud.

Ring og hør nærmere om leveringstid på tekster til linkbuilding hos Charlotte på tlf. 9397 1550

 … eller send en mail.

Jeg har mange års erfaring med at skrive unikke tekster til professionel linkbuilding, som giver værdi. Jeg skriver linkbuildingtekster for en række af anerkendte webbureauer og til virksomheder, der udfører deres eget SEO-arbejde.

Hvad skal de der linkbuildingtekster egentlig bruges til

Læser du stadig med, og undrer dig over, hvad de der linkbuildingtekster skal bruges til, får du her en kort forklaring som bonus for udholdenhed:

En vigtig del af Googles bedømmelse af din hjemmesides vigtighed består i at vurdere hvor mange, der synes så godt om den, at de ligefrem laver et link til den fra deres egen side. Jo flere links, du får fra andre hjemmesider, desto bedre vurderer Google, at din hjemmeside må være. Flere links er derfor med til at skubbe din hjemmeside højere op i søgeresultaterne, når folk googler efter dit produkt.

For at hjælpe de positive vurdering lidt på vej er fremskaffelsen af links til hjemmesider blevet en helt særlig niche inden for online markedsføring. Den kaldes for linkbuilding. Linkbuildingtekster, der forener søgeord med godt indhold samt velskrevne, grammatisk korrekte sætninger, hjælper de bedre søgeresultater på vej.

Se hvad effektive linkbuildingtekster består af

Ud over at være læseværdige og professionelle tekster, skal linkbuildingtekster være helt unikke. Det vil sige, at de ikke må findes magen til andre steder på nettet. Hver eneste tekst til linkbuilding skal skrives helt fra bunden.

Google skaber jævnligt nye forhindringer for at begrænse brugen af målrettet linkbuilding, for i sandhedens navn er søgemaskinen ikke vild med linkbuildingtekster, der kun er skabt med med det formål at skabe links.

Senest er der tegn på, at en linkbuildingtekst skal være længere, end branchen hidtil har været vant til, og Google bliver jævnligt mere kritisk overfor en alt for voldsom brug af søgeord i linkbuildingtekster.

Tilbuddet på linkbuildingtekster, som du kan se prisen på højere oppe i teksten, er for standard-tekster på ca. 350 ord. I stigende omfang leverer jeg også unikke tekster til linkbuilding, hvor kravet er på 500, 1.000 og 2.500 ord til flere af mine kunder. Den slags tekster kan du også få en pris på, hvis du skriver til mig, hvad du skal bruge.

Der er stor forskel på kvaliteten af linkbuildingtekster

Længden på mine standard linkbuildingtekster har de fleste kunder stadig stor værdi af. De er nemlig skrevet i en meget høj kvalitet, hvilket er en egenskab som Google og jeg vægter særdeles højt. De er ikke i den billigste ende, den tager teenagere med skrivelyst sig af.

Vil du til gengæld have linkbuildingtekster, der er skrevet af en professionel, tekst-elskende journalist med en evigtvarende flirt med det danske sprog, så koster det lidt mere.

Er linkbuilding ikke din foretrukne online-sport, har du måske mere brug for at jeg kaster tryllestøv ud over dine eksisterende tekster på hjemmesiden eller i dit salgsmateriale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *