Få 10 gode historier om din virksomhed

Få journalistens bud på gemte historier

Jeg udfordrer min journalistiske nyhedsnæse og min erfaring inden for markedsføring, hver gang jeg kommer ud til en ny virksomhedskunde. Under mødet, som varer cirka en time, SKAL jeg få idéer til mindst 10 gode historier, virksomheden slet ikke har fået øje på selv.

Det er positive historier, der vil medvirke til at fange nye kunder og fastholde dem, I gerne vil blive ved med at sælge til.

Nogle af historierne er oplagte til pressemeddelelser, andre er bedre til hjemmesiden, som kundecases, til salgskampagner eller til nyhedsbrevet.

Vil du have en mini-rapport, om hvordan du bruger de 10 gode historier, jeg finder i din virksomhed, så du kan komme i gang med en bruge dem i din markedsføring?

Møde + rapport. Pris 2.500 + moms

Ring og lav en mødeaftale med Charlotte på 4073 1967 eller send en mail.

P.S.
Du er selvfølgelig meget velkommen til at nøjes med et gratis møde og springe rapporten over. Du skal bare vide, at jeg under vores samtale alligevel er i fuld gang med at udfordre mig selv og samle 10 positive historier om din virksomhed. Du bestemmer selv, om de skal frem i lyset, så du kan komme i gang med at fortælle nye kunder om dine produkter og dit firma.

P.P.S
Som ejer eller ansat i en virksomhed, er det ofte meget svært at se historierne selv. I har næsen for dybt i gryden og synes enten, at det hele er inderligt interessant for andre at vide noget om – eller tværtimod – at jeres viden er uinteressant fordi “alle jo ved det”. Det gør vi ikke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *