Billig markedsføring – sådan

Hvornår skal jeg satse på billig markedsføring til min virksomhed

Er du nystartet, eller har din virksomhed et lille budget af andre grunde, kan du glæde dig over, at der er mange muligheder for at skabe god og billig markedsføring. Har du en fyldt pengetank som Joakim von And, kan du tillade dig at bruge en ordentlig r..fuld penge på at skabe dig et kendt brand. Men er du hverken en and eller bader i guldmønter, bør du satse på billig markedsføring. Tidspunktet for billig markedsføring har aldrig været bedre – så du kan klare dig fint uden pengetank.

Hvad er egentlig billig markedsføring

Der findes mange former for billig markedsføring. De seneste års eksplosion i brugen af sociale medier, blogs, hjemmesider, online annoncer, nyhedsbreve, forums og direct mails har gjort det rigtig underholdende og inspirerende at arbejde med området.

Generelt foregår billig markedsføring oftest i de nye medier – altså via Internet. Men der er også en række muligheder for billig og effektiv markedsføring i de traditionelle metoder i form af pressemeddelelser, annoncer i trykte aviser og blade, flotte brochurer og salgsbreve.

Er det nemt at komme i gang med billig markedsføring

Ja. Du kan reelt være i gang med billig markedsføring i morgen, hvis du ringer til Spell it out i dag.

Skal vi lige have tid til at google hinanden først, tager det måske to dage. Enten fordi der står så meget på nettet om din virksomhed, at det tager lang tid at læse, eller fordi jeg slet ikke kan finde noget om jeres eksistens. Så skal jeg nemlig lige bruge lidt tid på at skrive forslag til jeres (første?) handlingsplan for billig markedsføring. Tør du google din virksomhed og jeres eventuelle søgeord selv først.

Er billig markedsføring god markedsføring

Jeps. Jeg vil vove den påstand, at billig markedsføring – udført på den rigtige måde – er rigtig god og effektiv markedsføring. Den massive brug af online markedsføring taler sit tydelige sprog. Der ER penge at spare. Ved traditionel markedsføring er der også penge at spare, hvis du vælger at samarbejde med en professionel, for eksempel en tekstforfatter, journalist og web marketing manager, som både har kendskab til medier, målgrupper og billige leverandører.

Hvorfor foregår billig markedsføring ofte online – altså via Internet

Annoncer og budskaber kan målrettes, så de rammer direkte ind i hjertet på dine mulige kunder via internettet. Der er for eksempel ingen grund til at vise mænd annoncer for hygiejnebind. Med online annoncering kan du også vælge piger under 10 år og kvinder over 60 år fra. Så er det kun kvinder direkte i din målgruppe, med behov for dit produkt, du skal charmere. Annoncen kan tale direkte til disse kvinders købe-gen. Her er tale om billig markedsføring fordi du både taler direkte til kunden og fordi prisen for annoncen er langt billigere end traditionelle avisannoncer.

Hvem kan hjælpe mig med billig markedsføring

Det kan du selv – hvis du har god tid til at lege og lære, hvordan du skal gøre. Du finder mange gode instruktioner til billig markedsføring på nettet, hvis du selv vil i gang. Du skal have tålmodighed, interesse for IT, være god til at skrive tekster og være aktiv på sociale medier for at komme godt fra start online. Traditionel markedsføring kan du give et pift ved at deltage i kurser og læse op på lektien. Pressestrategi og mediekendskab kan du også læse eller købe dig til.

Du kan også vælge at lægge hele eller dele af din markedsføring i hænderne på Spell it out. Så kan du koncentrere dig om at tjene penge i din virksomhed, på dét du er rigtig god til, og overlade til en ekspert at skaffe dig billig markedsføring, hvor du sparer mest.

Spar tid og udgifter ved at vælge billig markedsføring nu.

Ring på 93971550 eller send en mail.

En kommentar til “Billig markedsføring – sådan”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *