Kategorier

Tekstforfatter

Lad en erfaren og dygtig tekstforfatter, med en mangeårig baggrund som journalist, skrive sælgende tekster om dine produkter og tjen flere penge. Billig markedsføring for små og store virksomheder er mit speciale.

Spar penge på markedsføring ved at gå nye veje med en professionel og erfaren tekstforfatter og freelancejournalist som guide. Hør om effektive og billige løsninger inden for tekst, medier og kommunikation.

Hvad gør en tekstforfatter

Mine gode, velskrevne tekster skærer fordelene ved dine produkter ud i pap. Som erfaren tekstforfatter og dygtig freelancejournalist gør jeg dine varer synlige og giver kunderne lyst til at købe netop hos dig.  Jeg giver enhver tekst et kvalitetsløft, som kun folk med samme specialiserede baggrund inden for formidling og kommunikation vil kunne levere.

Teksterne bliver lette at forstå, de rammer din målgruppe direkte, og du sparer en masse tid og ressourcer i din virksomhed ved at outsource skriveopgaverne til en ekspert. Til en tekstforfatter.

Er denne tekstforfatter noget særligt 

Spar også bekymringerne omkring alle de nye markedsføringskanaler som Facebook, AdWords og Google. Som erfaren tekstforfatter, med en efteruddannelse som web marketing manager og årelang erfaring i formidling som journalist, markedsfører jeg din virksomhed både online og via traditionelle medier. Din virksomhed får her en perfekt blanding af kompetencer og erfaringer til brug for jeres markedsføring.

Prøv en tekstforfatter

Se forskellen. Brug en dygtig tekstforfatter tilknyttet din virksomhed og få min erfaring som freelancejournalist med som bonus. Kom nemt og hurtigt igang med billig og professionel markedsføring nu. Bliv ringet op ved at sende mig en mail direkte til charlotte@spell-it-out.dk eller  ring straks til 93971550, hvis du allerede har ventet alt for længe på at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *