SEO-tekster bliver det hotteste denne sommer – bedømt ud fra vejrudsigten

Dette er IKKE et billede af den danske sommer i år. SEO-tekster ser ud til at blive det hotteste denne sommer.

SEO-tekster har ingen agurketid. Alt andet ligger måske stille i juli og august, men ikke min leg med søgeord og Google-venlige tekster.

Det er vist lidt pinligt, men jeg bliver frustreret og pivende, hvis jeg løber tør for opgaver, der involverer SEO-tekster. Næsten som en hund, der kan lugte en godbid i en tilknappet lomme, men ikke kan få lov at gnave knappen af fordi alle kigger …

Jo jo, jeg holder naturligvis ferie, lige som alle andre. For selv om jeg er selvstændig erhvervsdrivende, er jeg jo også næsten et menneske. Men midt i al familiehyggen skal jeg også have lov til at lege. Lege med ord.

Er du selv en af de mange danskere, der er blevet forfaldne til Wordfeud, Rumble eller nogle af de andre ord-spil til mobiltelefoner og iPad, så kender du min trang til liiiiiige at lege lidt. Jeg gør det så ved at pusle med SEO-tekster i stedet for.

Hør om prisen på SEO-tekster og hvad du får for dine penge. Ring til mig på 4073 1967.

Sommeren går ikke min næse forbi, jeg skal nok få tid til at plukke et jordbær og bælge en pose ærter af og til. Men der ud over er der gang i skriveriet og produktion af tekster hele sommeren. Fortrinsvis SEO-tekster, for når først søgeordene er valgt foregår skrivefasen let mens kunderne holder ferie.

Bestil dine SEO-tekster nu og kom hjem fra ferie klar til at indtage en bedre plads i Googles søgeresultater.

Denne sommer ser det ud til at jeg endda får ekstra meget tid til at skrive SEO-tekster, for meteorologerne lover en rigtig øv-sommer.

Ring nu på 4073 1967 og få et tilbud.

Trods meteorologerne!
Giv mig en hot sommer: Send flere SEO-tekster 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *